De laatste race om van het NK 2019
5 okt. Molenaar NSF100 Cup
6 okt. Assen Open Klasse

De wedstrijd voor de Molenaar NSF 100 Cup werd alleen op zaterdag verreden dus geen vrije trainingen maar direct 2 kwalificaties rijden en 2 races.
Q1: 4e tijd 1:01:52
Q2: 5e tijd 58:69
Startplaats op de grid: 5

Race 1:
Direct in de eerste ronde werd ik aangetikt door een andere deelnemer. Gelukkig bleef ik erop zitten maar door deze actie moest ik een paar andere rijders voor laten gaan en uiteindelijk wel mijn tijd verbeterd 58:31 en als 7e over de finish gekomen.

Race 2:
Nog één keer alles geven en niet vergeten te genieten was mijn plan.
De startlichten gingen uit en ik was goed weg tot we de bocht in gingen.....
Ik zat aan de buitenkant en lag op een derde plek totdat ik er door een andere rijder hard werd afgereden. Direct volgde er een rode vlag omdat de motoren en rijders overal en nergens lagen.
Gelukkig na een hele snelle check van de Medical terplaatse gaf hij groen licht want ik moest en zou terug op mijn motor om de herstart van race 2 mee te rijden.
Mijn motor werd ook onderworpen aan een check door de Molenaar monteur en papa en deze was gelukkig nog dusdanig veilig en in orde om te starten.
Snel terug op de motor want alle andere rijders stonden alweer gereed op de startgrid voor de herstart en hadden niet verwacht dat ik ook weer terug op de grid zou verschijnen.

Herstart:
Ik was als 4e weg en had leuke strijd om plaats vier en vijf maar uiteindelijk kon ik plaats vier niet vasthouden doordat ik toch wel wat last had van de crash dus als 5e over de finish met ronde tijd van 58:33
Dagresultaat: 4e Eindstand NK Molenaar NSF100 Cup 2019: 9e plaats

Het doel begin dit jaar was ervaring op doen en finishen bij de eerste 10.
Dat is gelukt ik heb veel geleerd met heel veel vallen, opstaan en weer doorgaan. 

Zondag 6 oktober ondanks de pijntjes van de dag ervoor toch gestart in de Assen open klasse met als doel mijn rijtijd te verbeteren en met andere NSF rijders te strijden.
Er waren helaas 3 deelnemers in deze klasse dus ik had geen tegenstand maar wel op eigen kracht een snellere tijd neergezet 57:82 en met een 1e beker naar huis gegaan.