Op uitnodiging van de KNMV Opleidingen 
mocht ik kennismaken met de Honda Moriwaki 250cc.


De Moriwaki heeft dezelfde afmetingen als een Moto3 alleen iets minder vermogen.
Op vrijdagmiddag 11 oktober werd ik op het TT junior track circuit te Assen verwacht. Hier kregen we onder leiding van Barry Veneman eerst uitleg over de Honda en daarna terwijl wij onze warm -up aan het doen waren hadden de ouders een informatief gesprek over toekomstplannen, welke richting ga je op MotoGP of Supersport en welke budgetten komen daar bij kijken. 
De KNMV had 2 Moriwaki's op regenbanden staan en om beurten mochten we in de regen sessies rijden. Ik had de Honda NSF100 ook meegenomen en heb hier nog lekker tussendoor wanneer ik niet op de Moriwaki zat mee getraind (in de volle regen). 
Na afloop was er besloten om op zondag 13 oktober nogmaals met de Honda Moriwaki te gaan trainen om ons ook de motor te laten ervaren onder droge omstandigheden. Beide dagen heb ik veel geleerd en ontzettend veel plezier gehad.

Als allerlaatste training van dit raceseizoen stond er nog 1 datum op de kalender.
MAANDAG 28 OKTOBER TRAINING GP CIRCUIT ASSEN.

Ik kon bijna niet wachten tot het eindelijk maandag was.
Alle bochten en versnellingen had ik in mijn hoofd zitten en vooraf ook al de nodige uurtjes op de Playstation Redbull Rookies circuit Assen gespeeld. Met papa ben ik zondagmiddag 27 oktober al richting Assen vertrokken omdat we maandag om 09.00 uur aanwezig moesten zijn. 's avonds bij aankomst in Assen hebben we nog samen met Thije en zijn vader het Circuit gelopen.
Maandagochtend was het fris maar in ieder geval droog met een lekker zonnetje. Na de briefing gingen we om beurten het circuit op.Ik heb mezelf per ronde/sessie kunnen verbeteren en het was echt zo'n geweldige ervaring, dit wil en ga ik vaker doen!!!

Bedankt KNMV opleidingen voor deze ervaring en niet te vergeten het Scheldemond College Vlissingen welke mij de mogelijkheid geeft om vrij te nemen van school om mijn droom waar te maken.